KÖP VAPE & BILLIGA VAPES TILLBEHÖR

Vape Vapes eller Vape som det faktiskt heter när det inte är en felstavelse, är en form av vaping produkt. Dessa används ofta utav dem som vill sluta att röka, eller av dem som vill trixa genom att blåsa ringar av ånga. Varmt välkommen och köp dina vapes från en riktig vape butik.

89.00 kr
499.00 kr

PODSYSTEM

SMOK – INFINIX

279.00 kr
299.00 kr
399.00 kr
349.00 kr
449.00 kr

PODSYSTEM

SUORIN – DROP

399.00 kr
199.00 kr
69.00 kr79.00 kr
569.00 kr
569.00 kr

Vad är en Vape?

Vape är en e-cigarett, men är namnet som dem i USA och andra engelsktalande länder använder. Vapes används utav dem som försöker sluta att röka, men har också blivit populära som en trix pryl. Anledningen till att Vapes används som en typ av trixing sak, beror på att det för några år sedan var med i populära familjeprogram så som American talent.

Är det farligt med vapes?

Vapes är främst inte till som en leksak, utan togs fram av kinesisk man som ville sluta röka. Det är naturligtvis alltid nyttigast att enbart inta så rent syre som möjligt, men det finns många studier från England som bekräftar att vapes och vape produkter är betydligt bättre för din hälsa än vanliga cigaretter.

Vi tycker att vapes produkter är helt perfekta för dig som vill försöka slänga dina vanliga cigaretter en gång för alla, då vape produkter enligt många är betydligt lättare att sluta röka med än nikotintuggummin osv.

Vad kostar en Vape?

En vape kan kosta från några hundra kronor styck, till några tusen lappar för det allra bästa vapes produkterna. När man ska välja en Vape för första gången, så bör man titta främst på vilken som är lättast att använda och inte vilken vapes som är billigast. Men vi brukar rekommendera att man kanske inte vare sig köper billligast eller dyrast, utan en bra nivå att starta på är en vape för några hundra kronor.

Vilka typer av Vapes finns det?

Vapes finns i några olika varianter, men främst brukar man tala om podsystem, RDA moddar, och Sub Ohm startpaket. Dessa är det vanligaste vape maskinerna som man hittar i en vape butik.

Hur gammal måste man vara för att köpa en Vape?

Vi på Ecigaretter.se säljer enbart vape produkter till dig som är över 18 år, och även det vapes produkter du kan vara under 18 år för att köpa enligt lag säljer vi enbart till alla som har fyllt 18 år. Vi är stenhårda på detta, och kollar alla kunder innan vi säljer någonting allas.

Vad har man i vapes?

Vapes produkter använder e-juice i sin tank som man förångar, vilket blir själva vape ”röken”. En vape e-juice innehåller basvätska som innehåller PG & VG, men också aromer som ger din shortfills e-juice smak. Vill du också ha e-juice med nikotin, så finns sådana varianter i 10 ml ejuice.