Sluta-röka-nu

Det finns idag flera hjälpmedel och läkemedel för dig som vill sluta röka, vi berättar varför vi tycker en vape är det bästa alternativet vid rökavvänjning!

Det finns hel uppsjö av hjälpmedel, både medicinska läkemedel och alternativa behandlingsformer. Några av de vanligaste är t.ex nikotinplåster, nikotintuggummin och magiska magneter du sätter på öronen för att sluta röka.

Anledningen till att vi tycker att en vape ger dig störst chans att lyckas, är att den inte tar ifrån dig själva rökningen i sig. Istället för att fokusera på beteendet, så kan du behålla själva beteendet med en vape.

Fördelen är den att beteendet är oftast den svårare biten att bli av med, det tar ett tag att bli av med den och de flesta klarar inte av det. Med en e-cigarett kan du både få i dig själva nikotinet, samt behålla beteendet utan att börja klättra på väggarna..

Börja med ett startkit som nybörjare

Vi vet att det är lockande med en mer avancerad vape som förstaval, men här har du anledningen till varför du ska börja med ett startkit!

Som nybörjare är det ofta lockande att köpa den mest avanceraste vapen, men vi tycker det finns goda själ till att börja med ett enklare startkit som första vape.

Dem är billigare och lättare att hantera, vilket i sin tur kommer att göra att du faktiskt kan testa vaping och känna efter om det är något för dig. Skulle det visa sig att det här med vaping inte är något för dig, så har du i vart fall inte slösat bort massa pengar i onödan.

Och det faktum att de är lättare att lära sig använda kommer också göra att du har större chans att lyckas med att sluta röka. Ett utav de vanligaste felen många nybörjare gör är nämligen att de köper för avancerat kit från start.

Om du köper en för avancerad vape från start så finns det risk att du snabbt tröttnar när det inte fungerar som du hade tänkt dig, och du har nu en helt värdelös vape och istället går över till rökning igen.

Därför är ett startkit lättare att lära sig:

De mer avancerade vape moddarna ger mer effekt ifrån sig än ett startkit, vilket gör att du mycket snabbare får i dig mycket ånga. Det är också det som tar lite tid att lära sig i början att så snabbt få i sig mycket ånga.

De allra flesta börjar hosta till av ett startkit första gången de testar en vape. Ha inte för bråttom och lär dig använda ditt startkit, sedan kan du gå över till en mer avancerad mod när du är redo.